Podcast Avsnitt 9

Podden på tiden 30 mars 2015

En podd om verkligheten och allting annat.

Med Staffan Dopping och Christer Sturmark.

I den här podden samtalar och filosoferar Staffan Dopping och Christer Sturmark om sådant som är aktuellt i samhället eller som kommer upp i deras sinne ändå. Det handlar om politik, nyheter, medier, vetenskap – det är vad de själva tror i alla fall. Podden finns på förlaget Fri Tankes hemsida, men finns också att ladda ner från iTunes.

Staffan Dopping är en av Sveriges mest erfarna journalister och ledde under många år aktualitetsprogram i radio och TV, bl a Studio Ett, P1-morgon och Gomorron Sverige. 2005 sadlade Staffan om till PR när han blev Försvarsmaktens första informationsdirektör. Han blev 2010 seniorkonsult på PR- och strategibyrån K-Street Advisors men är från årsskiftet egenföretagare inom PR och kommunikation. Staffan är en entusiastisk brukare av sociala medier och var hösten 2014 nominerad till kommunikationsföretaget Cisions inflytandepris PR Influencer Award.

Christer Sturmark är samhällsdebattör, författare och bokförläggare på Fri Tanke förlag. I mars 2015 utkommer han med boken ”Upplysning i det 21:a århundradet”. Han har också ett fritidspolitiskt uppdrag som ordförande för förbundet Humanisterna. Under 90-talet var han IT-entreprenör och en av pionjärerna in den då nya Internetindustrin.

Visa koder för att baka in på egen sida
  • Du kan baka in detta avsnitt på en egen sida genom följande kod:
  • Du kan baka in alla avsnitt genom följande kod: